+381 66 6616 424
info@mdbeautywellnessspa.rs

Manikir

Trajni lak
Nadogradnja noktiju
Izlivanje noktiju
Gel na prirodne nokte

Manikir

Trajni lak

Pre desetak godina u svetu lepote pojavila se jedna veoma praktična stvar - takozvani trajni lak. Od tada sve više njih traži ovo rešenje kod manikira. 

Kako ovaj tretman izgleda u praksi? Nakon oblikovanja Vaših noktiju, poliranja nokatne ploče i potiskivanja zanoktica, na vaše nokte ćemo naneti trajni lak koji zahvaljujući svojoj specijalnoj formulaciji na vašim noktima može izgledati savršeno i nakon dve nedelje.

Trajni lak se nanosi poput klasičnog laka za nokte, ali se suši pod UV lampom. Korekcija trajnog laka se vrši nakon dve-tri nedelje, zavisno od brzine rasta Vaših prirodnih noktiju.

Manikir

Nadogradnja noktiju

Nadogradnja noktiju je postupak kojim se produžuju prirodni nokti i poboljšava njihov izgled.Postupak uključuje nanošenje materijala na prirodni nokat kako bi se stvorila nova, duža površina, koja se zatim oblikuje i dekoriše po želji.

Manikir

Izlivanje noktiju

Izlivanje noktiju je postupak koji se obično radi u kozmetičkim salonima kako bi se poboljšao izgled prirodne nokatne ploče. Postupak se sastoji od nanošenja gela, akrila na nokte, čime se dobija čvrsta i izdržljiva površina.

Pre samog izlivanja noktiju, prirodna nokatna ploča se priprema tako što se skida površinski sloj nokta, a nokat se oblikuje i priprema za nanošenje gela ili akrila. Nakon što se nanese materijal za izlivanje nokta, on se stvrdne pod UV lampom ili hemijskom reakcijom.

Izlivanje noktiju može trajati do nekoliko sati, zavisno o tehnici koja se koristi i složenosti dizajna. Prednosti izlivanja noktiju uključuju dugotrajnost, otpornost na lomljenje i pucanje, kao i estetski izgled.

Manikir

Gel na prirodne nokte

Nanosenje gela na prirodne nokte obično se vrši u nekoliko koraka. Prvo se prirodni nokti pripremaju tako što se skinu ostaci starih lakova i očisti površina nokta. Zatim se nanosi tanki sloj gela, a nakon toga se postavlja nokat pod UV svjetiljku koja omogućuje da se gel stvrdne. Postupak se ponavlja nekoliko puta sve dok se ne dobije željena debljina.

Skidanje gela s prirodnih noktiju također se obično radi u salonima za nokte. Prvo se površinski sloj gela obruši turpijom kako bi se omekšao i izložio sloj ispod.

Važno je napomenuti da nikako ne biste smjeli pokušavati samostalno ukloniti gel s prirodnih noktiju kod kuće, jer to može oštetiti vaše nokte.
Manikir je sastavni deo higijene coveka, podrazumeva negu ruku i noktiju. Kao i lice, ruke su prve na sta obratimo paznju, kako kod sebe tako i kod drugih.
Loading...
© Sva prava zadržana 2023. MD Beauty Wellness&Spa
Web dizajn | WebDiz Studio
envelopeusersmartphone